NE PROPUSTITE!!! U tuđoj avliji: Borislav Tadić – potpredsjednik Deutsche Telekoma

NE PROPUSTITE!!! U tuđoj avliji: Borislav Tadić – potpredsjednik Deutsche Telekoma

12 Juna, 2019 Off By dziho.ba

Termin za narednu priču bilo je nevjerovatno teško dobiti jer naš naredni gost je planetarno poznat i isto tako veliko sežu njegove obaveze. Uspjeli smo da ga posjetimo u sjedištu njegove kompanije gdje danas obavlja dužnost potpredsjednika velikog njemačkog Deutsche Telekoma.

Banjalučanin, Borislav Tadić, našu je zemlju napustio 2004. godine s namjerom, kako sam ističe, da se brzo vrati. Međutim, nakon što je diplomirao, a onda i magistrirao na Tehničkom univerzitetu u Gracu u Austriji, otvorio mu se prostor za razvoj karijere u inostranstvu. Tu priliku je iskoristio. Borislav Tadić je danas potpredsjednik u Deutsche Telekomu vodećem telekomunikacijskom operateru sa prisustvom u Evropi, SAD-u i preko 50 zemalja širom svijeta. U dijelu uprave Deutsche Telekoma za bezbjednost, privatnost, compliance, pravne poslove, upravljanje rizicima i reviziju u Bonu, odgovoran je za digitalizaciju, transformaciju, korisničko iskustvo, efikasnost, internacionalne dijeljene usluge i budućnost ljudskih resursa.

Samo na Hayat TV Plus kanalu, u subotu sa početkom u 20 sati i 45 minuta „U tuđoj avliji sa Osmanom Džihom“ predstavljamo mladog i uspješnog Banjalučanina, gospodin Borislav Tadić – potpredsjednik Deutsche Telekom grupacije, vodeći telekomunikacijski operater sa prisustvom u Evropi, SAD-u i preko 50 zemalja širom svijeta.